Följ oss gärna på Insta!

Nu har vi tillsammans med Team J-son ett Instagram-konto som kommer ersätter vår blogg, (Magnus Ladulås-skolans blogg). Sök teamjson så hittar du oss!

Juletider!

Det märks att det lackar mot jul, goda dofter från skolköken har fyllt huset under veckan då det bakats lussekatter och julfika. Adventsstjärnor och ljusstakar lyser upp i mörkret och vi börjar räkna ner till jul.

I år har eleverna gemensamt på elevråd bestämt att vara med i musikhjälpens insamlingsevent, i år är deras tema ”Alla har rätt att fungera olika”. Eleverna samlar in pengar genom att göra armband som de säljer för 20:- styck! https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=6780039

Fredagen den 21/12 är det julavslutning på skolan, kl 10-11. Våning 5 har sin julavslutning på sin våning och eleverna som går på våning 1 har sin julavslutning i Lillån på våning 3. Föräldrar och anhöriga är så klart välkomna på julavslutningen. Vi kommer fika tillsammans, sjunga julsånger och omdömen och terminsbetyg delas ut till alla elever.

God Jul från Magnus Ladulås-skolan!

Full verksamhet under hösten!

Vi är inne i mitten av terminen och ute sprakar alla vackra höstfärger.

V44, då eleverna har en härlig höstlovs-vecka, sitter alla lärare ner några dagar i betygskonferenser kring våra elever, därefter kommer mentorer bjuda in föräldrar till utvecklingssamtal kring sitt barn. För de elever som går åk9 bjuds även Syv in för att ge information kring gymnasievalet.

V 46 är det hälsovecka! Skolans EHT, skolsköterska och kurator planerar tillsammans med arbetslagen olika aktiviteter kring kost, hälsa, röresle, sömn, relationer mm. denna vecka.

Det finns inga händelser just nu.