Full verksamhet under hösten!

Vi är inne i mitten av terminen och ute sprakar alla vackra höstfärger.

V44, då eleverna har en härlig höstlovs-vecka, sitter alla lärare ner några dagar i betygskonferenser kring våra elever, därefter kommer mentorer bjuda in föräldrar till utvecklingssamtal kring sitt barn. För de elever som går åk9 bjuds även Syv in för att ge information kring gymnasievalet.

V 46 är det hälsovecka! Skolans EHT, skolsköterska och kurator planerar tillsammans med arbetslagen olika aktiviteter kring kost, hälsa, röresle, sömn, relationer mm. denna vecka.

En ny och spännande termin!

Nu är första veckan förbi och vi har fått träffa våra härliga elever efter sommarlovet.

Vi är förväntansfulla och ser verkligen fram emot att skapa en rolig och lärorik miljö kommande termin.

Vi ses!

Skolstart

Vi hälsar nya och gamla elever välkomna till ett nytt läsår med skolstart tisdag 21/8.

Alla elever har individuella tider för första skoldagen/ skolveckan och får information om detta av sin mentor.

Det finns inga händelser just nu.