Brev från en elev

Brev från en elev som gick åk 8 och åk 9 hos oss:

"Jag vill bara skriva några rader om hur jag tyckte om att gå på Magnus Ladulås skolan. På Magnus Ladulås skolan fick jag en lärare, som till skillnad från alla andra tidigare lärare, fick mig att förstå att jag kunde lika mycket som alla andra och att jag inte var dum i huvudet. Jag fick för första gången uppleva en lärare som trodde på mig och fast det tog lite tid så fick jag tillslut visa alla att

JAG KUNDE! Vi tog det i den takt jag klarade av och skolarbetet blev något roligt. Det var skönt att få så mycket egen tid med en lärare. Jag hade ett eget klassrum att arbeta i, det var väldigt lugnt och skönt och jag kunde verkligen koncentera mig.

Jag är så tacksam att jag fick chansen att gå på Magnus Ladulås skolan. Tack vare åren på Magnus Ladulåsskolan kom jag in på gymnasiet och tog studenten i somras."

Sara, 19 år